Ja niin kääntyy taas tämäkin päivä yön puolelle, ja on aika käydä nukkumaan.

Tää päivä oli kylläkin melko turha. Istuin koulussa kaheksasta kahteen, tunneillakaan ei enään mitään järkevää tehty. Koulun loputtua satoi tietenkin kaatamalla vettä, ja minä viisas ihminen sitten lähdin pelkässä hupparissa ajamaan kotiin, skootterilla. Lopputulos oli hyvinkin märkä. Sitten vaan datailua ja vähän ennen kuutta oli lähtö konserttiin, joka meni suhteellisen huonosti omasta mielestäni. Kyseisen konsertin ja samalla kevätjuhlan todellakin kruunasi aivan MAHTAVA loppukappale, jonka esitti kolme todella taidokasta hanuristia. Kappale kesti varmaan 7 minuuttia, mutta sen kuunteleminen ja katsominen oli yhtä juhlaa. Miten joku voikin osata eläytyä kappaleeseen noin hyvin? Oisittepa nähneet sen. Ois pitänyt kuvata videolle, jälkikäteen tulee aina parhaat ideat. Stipendin sain, mutta en saanut. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kutsuttiin lavalle, mutta stipendi tulee perässä.

Tänään vihdoin ja viimein alotin muurahaisten torjunnan! Luin netistä, että niiden kulkuväylälle kannattaa ripoitella kanelia ja suolaa, ja ryhdyin tuumasta toimeen. Selvitin ensiksi mistä ne tulivat, ja siihen sitten suolaa ja kanelia puoli purkkia. Toivottavasti auttaa, en jaksa noita enää. Tänään ne valtasivat jopa tietokonepöytäni ja sänkyni. Helvetti saatana.

Nyt ei muuta purkautumista tältä päivältä, aika käydyä katsomaan Dog Whisperer:iä ja aatuutilullaan. Huomenna koittaa taas uusi koulupäivä, btw enää 7 päivää koulua! What a feeling!

Se on hyvät tööt kaikille ny sitten