ah ja nam. huomenna en mene kouluun! päätin sen tänään, kun lähdin koulusta kaks tuntii aikasemmin. ei vaan enää jaksa. onneks viikko enää, ni loppuu koulukii, mut sit on kaks viikkoo rankkaa työtä tehtaalla, et pääsee loppukesästä pipeen! on se sen arvosta.

menis nyt yks kameli kotii, ni pääsisin lähtee sinne sen luo, en oo nähny tätä henkilöö viiteen päivään! kaaaameeta. eikyl hirveesti tekis miel ajaa skootterilla tuol kylmyydessä, mut no can do.

mein luokkalaiset kaikki (mukaan lukematta paria henkilöä) oli tänää lähteny enne vikaa tuntii koulusta, ja saa istumista. eli huomenna kaikki istuu tunnin koulun jälkee. paitsi minä! :) olin viisas ja hain terkkarilta lapun, enneku lähin :P sit tulin kotii nukkumaa, kauppaa menin, söin, tiskasin, vein roskat, lähin rullaluistelee ja sit oonki vaa dataillu. ainii ja kävin suihkussa ja TAPOIN MUURAHAISIA! tylsä elämä, mut minkäs teet.

tupakatkii alkaa loppumaa, kolme enää jälellä. onneks mami laittaa huomen rahaa tilille, et saan röökii, muurahaismyrkkyy ja tummelii. naamalle ei enää kelpaa muuku tummeli, kaikki muut kirvelee tai on liian epärasvasia :D mikähä sen oikee sana on, onko sellasta ees?

koirakuumeeni vain yltyy. haluun, haluun, haluun,haluun sen koiran jo! jos ees ikinä saan sitä hommattuu. pelottaa vaa et kui aika riittää sen hoitamisee sitteku sen joskus hankin. tai jossei oo rahaa viiä sitä esim. lääkärille, jos sille ilmenee joku robleema. toivotaan et se on terve koko elämänsä >:D minkä todennäköisyys on luultavasti joku 5%, jos sitäkää. mut oon jo suunnitellu (en muista kerroinko jo, enkä jaksa tsekata), et hommaan sellasen koiratilin, joho laitan aina joka kuukaus jonkuu 20egee, et sit on rahaa todellakin viedä se lääkärille, jos tarve vaatii. saaha ne rahat sit omaa käyttöö, jossei tarvii :)

ostin hesasta viikko sitte sellasta kivaa kynslakkaa, itseasias kahen väristä. ja arvatkaapas mistä! euronkaupasta! ei maksanu ku 1e/kpl, jos oikeen muistan, ja tää on varmaa parasta kynslakkaa mitä miulla on ikinä ollu! saa nähä mite tää kestää kynsis, mut levitty ainakii hemmetin hyvi ja TASASESTI <3 mm.

joo, jäi toi kirjakieli vähä muualle, mut jotekii kivempi kyl kirjottaa iha omalla murteella. oma, tuttu ja turvallinen murteeni <3 loving it.

jos nyt vaik ottais phonen kauniiseen kätöseen ja soittais my bf, et lähen tulee. toivottavast ne on jo tullu, sil kuitekii kestää ku se jää pussailee sen poikaystävän kaa viieks miljoonaks tunniks -.- perskule! ja minuu väsyttää, ei tästä tuu yhtää mitää. mie luultavasti jäädyn ku ajan sinne, täst kuitekii joku 3km heille. pläääää!

se on moors nyt! :)